• Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar
  • Binnen 2 werkdagen al je bestellingen bij je thuis
  • Beveiligde betalingsomgeving


    Privacyverklaring

    Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

    1.    Over ons
    Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten, dan kun je ons via onderstaande gegevens bereiken. 

    Stichting Maastricht Marketing        
    KvK-nummer: 41078147        
    Aanspreekpunt Gegevensbescherming: Leontien Mees    
    E-mailadres: [email protected]            

    2.    Persoonsgegevens
    Deze persoonsgegevens verwerken we
    a.    Voor- en Achternaam;
    b.    E-mailadres;
    c.    Straat, postcode en woonplaats;
    d.    Geslacht;
    e.    IP-adres en locatiegegevens;
    f.     Leeftijd.

    Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
    We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen verkregen. 

    3.    Doeleinden
    Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens
    We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

    Contactformulier of e-mail
    Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. We bewaren deze communicatie maximaal twee jaar. 

    Nieuwsbrieven
    We versturen je graag een nieuwsbrieven omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. Daarmee houden we je op de hoogte over producten die we aanbieden via de webshop van Maastricht en aanbiedingen in onze webshop en in het Visitor Center Maastricht. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

    Statistieken over websitebezoek
    Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Wanneer jij onze webshop bezoekt, worden jouw IP-adres en locatiegegevens verwerkt voor analyse van de herkomst en het gedrag van doelgroepen op deze webshop. Hiervoor vragen wij vooraf toestemming. Zie meer onder punt 7 (cookies).

    4.    Doorgifte
    Ontvangers van persoonsgegevens
    We delen jouw gegevens met de volgende partijen, waaronder onze verwerkers:
    •    Hosting en bouw van onze webshop;
    •    Nieuwsbriefdienst;
    •    Serverbeheerder;
    •    Hosting van ons online media monitoring systeem;
    •    Marketingdiensten.

    Met onze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben de door ons ingeschakelde verwerkers verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

    Doorgifte derde landen
    Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 

    Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 

    Links en social media
    Op onze webshop zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze webshop. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

    We willen het bovendien voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om onze social media pagina’s te bezoeken. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
    •    Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation] 
    •    Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
    •    Twitter: [https://twitter.com/privacy]

    5.    Jouw rechten
    We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via [email protected]

    Inzage, rectificatie en wissing
    Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

    Beperking van de verwerking
    Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

    Recht op bezwaar
    Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

    Gegevensoverdraagbaarheid
    Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

    Toestemming intrekken
    Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

    Klachten
    Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

    6.    Beveiliging persoonsgegevens
    Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

    7.    Cookies
    Voor een zo goed mogelijke werking van deze webshop en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

    Een cookie is een klein bestandje dat door onze webshop wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze webshop teruggestuurd worden, wanneer je de webshop opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de webshop van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

    Functionele cookies
    Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van onze webshop uit te voeren. Via deze webshop worden daarom functionele cookies geplaatst. Wij kunnen met behulp van deze cookies onze webshop daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij meer gebruiksgemak ervaart. Wij zijn niet verplicht om jouw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

    Analytische cookies
    Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de webshop gebruiken, zodat we het gebruik van de webshop kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies van Google Analytics en Google Optimize. Via deze webshop worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze cookies worden maximaal 50 maanden bewaard. 

    Tracking cookies
    Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google, Facebook. 

    Ten eerste plaatsen we een Facebook Pixel. Deze cookie verzamelt en analyseert jouw gegevens via Facebook. Met die gegevens is het mogelijk om een campagnes specifieker te richten op een bepaalde doelgroep. Deze cookie blijft 2 jaar opgeslagen. Facebook slaat jouw gegevens op zolang zij deze nodig hebben om producten en diensten aan te bieden. Gegevens die gekoppeld zijn aan je eigen Facebook-account, worden bewaard tot jij jouw account verwijderd, tenzij Facebook deze gegevens niet langer nodig heeft. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]. 

    Daarnaast worden via deze webshop cookies geplaatst van Google Ads Remarketing. Met deze dienst worden je gegevens verwerkt, zodat er voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze cookies worden maximaal 50 maanden op je apparatuur bewaard. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]. 

    Uitschakelen en verwijderen
    Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

    8.    Wijzigingen
    Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren. 

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »